top of page
Apartman

Az apartman

Kényelmes, modern, elegáns házrész, saját kerttel, térkövezett terasszal és kocsibeállóval. Nagy tükrös előszobájából a tágas amerikai-konyhás nappali fogad, Netflixes smart LCD tévével, hűtő-fűtő légkondicionálóval, nagy, gépesített teljes értékű konyhával (benne indukciós főzőlap, sütő, mosogatógép, hatalmas fagyasztós hűtő, mikrohullámú sütő, Nespresso kávé főző, vízforraló, főzéshez edényekkel, tálaláshoz tányérokkal-poharakkal felszerelt).  

 

A két franciaágyas szoba egyikéből a kerti teraszra léphetünk ki, a másik akár kényelmesen pótágyazható is. A szobákban gardróbszekrény és íróasztal is helyet kapott, laptop széffel felszerelve, ha mégis maradt volna elintéznivaló tartózkodásotok idejére vagy kikapcsolódással megszínesített home-office lenne a cél. A fürdőszobában tágas zuhanyzó van, mosógép, hajszárító.  Az illemhelyiség külön helyezkedik el. A hidegebb hónapokban padlófűtés nyújtja a finom meleget a bekuckózáshoz.

 

Szerintünk a legklasszabb dolog a természetközeliség, imádjuk, hogy szemben már erdős terület van, a kertből és az utcába érkezve látszik a Balcsi, este a hatalmas csillagos égbolt és a túlpart fényei. Nyugalom van, madárcsicsergés, friss levegő, olykor egy nyuszi, vagy őzike szalad el előttünk. A szarvasbőgést a teraszon ülve lehet hallgatni, a fácánkakasok a reggeli kávézáskor járják hallhatóan nászukat. :) Az egész lakásban és a kertben is wifi kapcsol össze a világgal. Ezzel is biztosítva, hogy Ti dönthessétek el mikor vagytok online vagy bújtok el a tiszta nyugalomba. Zárt tárolónkba és kertünkbe is betehetitek a sporteszközeiteket. A birtok biztonságáról kamerák és riasztórendszer gondoskodik. A Luna Rossa Boutique Apartman egész évben várja természet-és sport kedvelő vendégeit.

GALÉRIA
Környék

A Környék

Ami egyszerűen varázslatos. Dombok, lejtők, dús zöld erdők, liluló levendula mezők, illatos mandulafák, sziklás peremek és az a rengeteg szőlőültetvény! Amik katonasorban hullámoznak a víznek indulva peckesen. Nyáron időnként durranás hallatszik, hogy a nyálukat csorgató édes nedüre ácsingózó seregélyeket elűzzék a gömbölyded szőlőfürtökről.  

A Balaton vize mindig más színben mutatkozik, világos türkiztől haragos sötétkékig, esüstösen csillogótól fehéren a felhőkbe merülően, tükörsima felülettel, vagy nagy hullámokat vetve. Az én kedvencem a világos üveges türkiz árnyalat. A zöldellő szőlőültetvényekkel, kék éggel és fehér habos felhőkkel energiaadó, hálásan megmosolyogtató látványt nyújt...

bottom of page