top of page

FogLalás

Levendula

A Luna Rossa Boutique Apartman egy újépítésű ingatlan, saját, kizárólagos használatú kerttel, terasszal, gépkocsibeállóval. Kivenni csak egyben lehet. 4-5 fő kényelmes életterének alakítottuk ki, ha ennél mégis többen jönnétek, kérjétek személyre szabott ajánlatunkat!

ÁRAK

Főszezonban (júniustól - szeptemberig): 65 000 Ft / éj  (min. 7 éj, max 5 fő)

Főszezonon kívül: 45 000 Ft / éj (min. 3 éj, max 5 fő)

Az idegenforgalmi adó (IFA) a szállásdíjon felül felül fizetendő: 500 Ft / felnőtt / éj

Apartmanunkban OTP és K&H SZÉP kártyát is elfogadunk.

A foglalási szándékot, kérjük honlapunkon keresztül jelezd, kitöltve alábbi ajánlatkérő űrlapunkat!

Foglalásodat e-mailben visszaigazoljuk, személyre szóló ajánlatunkat minden szükséges információval e-mailben megküldjük. Visszaigazolásunkat követően 3 munkanapon belül a szállás díjának 50%-a előre utalandó a foglalási szándék megerősítéséhez. Ennek beérkezése után előlegszámlát küldünk a foglalás véglegesítéseként. Amennyiben az előleg nem kerül kifizetésre, úgy a foglalást tárgytalannak tekintjük. Megértéseteket köszönjük!

Az ajánlati összeg fennmaradó felét kérjük az érkezés napjáig rendezni. Ezt követően megküldjük az elektronikus lakáskulcs kódját, amivel délután 15:00- órától átvehető a szállás. Mindenről részletes tájékoztatást küldünk majd levélben. 

LEMONDÁS

Lemondást kizárólag írásos formában fogadunk el, de igyekszünk rugalmasan kezelni.

  • Lemondás érkezés előtt max 14. nappal: Díjmentes

  • Lemondás érkezéstől számított 14. napon belül: A foglaló összegét már nem áll módunkban visszafizetni.

  • Lemondás vagy rövidebbre módosított tartózkodás a szállás átvételének napján: a teljes foglalt időszak fizetendő.

CHECK-IN:

A szállást átvenni 15:00 és 19:00 óra közt tudjátok, ha ettől eltérően tudjátok csak megoldani az érkezést, kérlek jelezzétek időben!

 

CHECK-OUT:

A szállást délelőtt 10:00 óráig kell elhagyni. 

 

REGGELI:

Csodálatos pék partnerünk, a Morzsa Pékség, a délután 3 óráig leadott rendeléseket másnap reggel házhozszállítja. Így kényelmesen reggelizve, friss péksüteményekkel kezdhetitek a nap első energiát adó étkezését. Kapszulás kávégép, vízforraló, tea és teás kancsó a konyhátokban található a meleg italok elkészítéséhez.

A reggeli kínálat itt található: https://bit.ly/MorzsaReggeli

KISÁLLAT:

Házi kedvencedet nem tudjuk fogadni, tekintettel vagyunk az állatszőrre allergiás vendégekre és a kisgyermekesekre is.

 

TAKARÍTÁS: 

A teljes apartmant alaposan kitakarítjuk és fertőtlenítjük mindenki után.

Ha tartózkodásotok alatt extra takarítást igényelnétek, hogy a kikapcsolódás tényleg csak a pihenésről szóljhasson, kérlek jelezzétek, és extra költség ellenében leszervezzük.

Külön szelektív gyűjtőink vannak a müanyagnak-papírnak valamint az üveg és konzerv szemeteknek. Ha ti is szeretnétek környezettudatosan rendet tartani magatok körül, kérlek ezeket a szemeteket a kijelölt gyüjtőkbe tegyétek ki.

COVID:

Amennyiben azt kormányrendeletben kérik, a szálláshelyen tartózkodó nagykorú személyeknek rendelkezniük kell védettségi igazolvánnyal, melyet a szálláshely szolgáltató ellenőriz érkezés előtt.

ADATAID BIZTONSÁGA:

Szálláshely szolgáltatóként adatbejelentési kötelezettségünk van a Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központ felé, ezért érkezés előtt adatbekérő kitöltése kötelező, ezeket az adatokat más célra nem használhatjuk fel.

Érvényes: 2023. 01. 01-től visszavonásig.

Levendula
SZOBAFOGLALÁS
bottom of page